Den daglige leder og din kontaktperson

Omsorgs og Socialpædagogisk Team (OSPT) bliver ledet af Antonio Delfilippi. Antonio kommer oprindeligt fra Chile, men har i mange år arbejdet og boet i bl.a. Bruxelles og Kina. Antonio har selv være “ny” i flere lande og dermed oplevet på egen person hvilke udfordringer og problemer man kan stå med i et nyt og ukendt land. Det udgangspunkt har givet ham et fantastisk grundlag for, i flere år at have arbejdet med børn, unge og voksne, som i kortere eller længere tid har haft behov for støtte og hjælp. Antonio taler og skriver desuden 5 sprog.

Det er Antonio, som i dag har skabt et virkeligt stærkt, erfarent og velfungerende team af pædagogiske medarbejdere, som også har en række relevante efteruddannelser med sig. Alle vores medarbejdere sparrer og hjælper hinanden i opgaverne, så der altid er flere øjne på, og så intet falder ned mellem “to stole”. Medarbejderne bruger hinandens faglighed og kompetencer på kryds og tværs, dels for at sirke at det er den mest kvalificerede på opgaven men også det bedste match. Det gør at vi hurtigt og sikkert kommer vel i mål med vores opgaver.

Antonio Delfilippi – Jurist
Driftschef, OSPT
antonio@ospt.dk

Vi er ikke et vikarbureau

OSPT er ikke et vikarbureau men et firma som arbejder med et fast og meget erfarent og kvalificeret team af dygtige og rummelige pædagogiske medarbejdere. Vi har igennem årene erfaret, at kontinuitet giver dels den største tryghed for barnet, den unge, voksne eller familien, men også en stærkere og mere velfunderet udvikling.

Der er meget få og lige veje til et selvstændigt og værdigt liv, hvis starten eller tiden igennem børne- og ungdomsårene har været problematiske og turbulente. Derfor kombinerer vi den personalemæssige kontinuitet, med forskellige pædagogiske teorier og strategier som underliggende guidelines til at nå i mål.

Målet for os vil altid være at understøtte et selvstændigt og trygt liv for det enkelte menneske. Derfor arbejder vi hele tiden med at tilpasse støtten så det enkelte barn, den unge eller voksne, kan følge med i udviklingen og selv skabe overblik. Og med et godt overblik, kan gribe og udvikle egne ressourcer, så den enkelte kan byde ind i fællesskabet på en værdig og selvstændig måde. Når det er nået, så kan vi trække os tilbage og give slip.

Omsorgs og Socialpædagogisk Team er en del af Trolle Care A/S. Læs mere på trollecare.dk

To top